Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

12.16

 Σε κάποια μακρινή γωνιά της μαγικής και απόκοσμης Ασίας ζούσε ένας σοφός νέος μοναχός. Το καλύβι του ήταν χτισμένο σ' ένα λοφάκι. Στην κοιλάδα βρισκόταν ένα μικρό χωριό. 
 Η ζωή κυλούσε όμορφα και απλά μέχρι που κάποια μέρα ο μοναχός άκουσε βίαια χτυπήματα στην πόρτα του και γαλήνια όπως έκανε πάντα πήγε να ανοίξει. Να τί είχε γίνει: Εξι μήνες πριν αποκαλύφθηκε οτι η δεκαεξάχρονη κόρη μιας από τις οικογένειες του χωριού είναι έγκυος. Οι γονείς της, έξαλλοι από την ατίμαση, απαίτησαν να μάθουν ποιός είναι ο πατέρας και η μικρή φοβούμενη τις οικογενειακές βεντέτες απάντησε ότι πατέρας ήταν ο μοναχός του λόφου. Έτσι λοιπόν όταν γεννήθηκε το παιδί, το άρπαξε ο πατέρας της κοπέλας και χτύπησε την πόρτα του μοναχού. "Αυτό το παιδί είναι δικό σου!" του φώναξε έξαλλος. "Πάρτο να το μεγαλώσεις!" "Αλήθεια;" απάντησε γαλήνια ο μοναχός και πήρε το παιδί. 
 Ενα χρόνο μετά η κόρη, μην αντέχοντας αυτή τη βίαιη απομάκρυνση από το παιδί της, και όντας ακόμα ερωτευμένη με το νέο που ήταν ο πραγματικός πατέρας απόφάσισε να πει την αλήθεια στις δυο οικογένειες για να αποκατασταθεί η τιμή της. Οι νέοι αποφάσισαν να παντρευτούν με τη συναίνεση των γονιών και το μόνο που έμενε ήταν το παιδί. Έτσι μια μέρα ο μοναχός άκουσε πάλι βίαια χτυπήματα στην πόρτα. Κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά την άνοιξε. "Αυτό το παιδί δεν έιναι δικό σου!" άκουσε τον πατέρα να ουρλιάζει αρπάζοντάς του το παιδί. "Φέρτο πίσω!" "Αλήθεια;" ήταν η απάντηση του μοναχού.

Σήμερα είναι η τελευταία παράσταση του Allou Fun Dark.

Αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου